گروههای دانشبنیان خلاق و نوآور، دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاهها و پژوهشگاهها و سایر پژوهشگران و فناوران از داخل و خارج کشور میتوانند در این رویداد شرکت کنند و از جوایز و گرنت تحقیقاتی جمعاً به مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال و از فرصت جذب تسهیلات ستاد توسعه زیستفناوری کشور، صندوق حمایت از سرمایهگذاری زیستفناوری و سایر شتابدهندهها و صندوقهای سرمایهگذاری همکار در رویداد تجاریسازی برای برندگان نهایی رویداد بهرهمند شوند.
ابوالفضل میرزاپور، دبیر اولین رویداد ملی طراحی و ساخت نانوحسگرهای زیستی تشخیص سریع گفت: فراخوان این رویداد که خرداد سال آینده در تهران برگزار میشود، از یکم اسفند ماه ۹۷ آغاز شده است. این دوره اولین رویداد ملی است که در حوزهی طراحی و ساخت نانوحسگرهای تشخیص سریع برگزار میشود و مجری آن شبکهی پیشران طراحی و ساخت حسگرهای زیستی تشخیص سریع با همکاری ستاد زیستفناوری کشور و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.
وی در ادامه افزود: با توجه به اینکه ظرفیت پژوهشی در دانشگاه بوده و از نظر دانشی هم طرحهای پژوهشی و تحقیقاتی خوبی انجام شده احساس کردیم میتوانیم فرآیندی را طراحی کنیم که طی آن گروههای تحقیقاتی بتوانند ایدهها، نظرات، طرحها و نمونههای آزمایشگاهی که تاکنون تولید کردهاند، را ارائه دهند. نمونههای برتر در این رویداد طی فرآیند ارزیابی مشخص و رقابتی که با هم خواهند داشت، انتخاب میشوند؛ همچنین ضمن ارائهی آموزشهای لازم برای توسعهی این فناوری، شرایط را برای تأمین برخی از نیازمندیهای فناوری، تحقیقاتی و برخی از زیرساختهایی که نیاز دارند، شرایط را آماده خواهیم کرد تا تولید این محصول به صورت تجاری با همکاری شتابدهندهها و صندوقهای سرمایهگذاری داخلی صورت گیرد و هدفمان این است که پس از برگزاری این رویداد حداقل چند محصول قابل ارائه به بازار داشته باشیم. شروع فراخوان این رویداد از یکم اسفندماه ۹۷ خواهد بود و تیمها، محققان و گروهها تا بیستم فروردینماه ۹۸ فرصت خواهند داشت تا طرحها و ایدههایشان را با مراجعه به سایت http://fast-diagnostic.ir ارائه دهند.» تیمها، محققان و گروهها تا بیستم فروردینماه ۹۸ فرصت خواهند داشت تا طرحها و ایدههایشان را با مراجعه به سایت http://fast-diagnostic.ir ارائه دهند.