پشتیبانی : 8 صبح الی 3 بعد از ظهر از طریق تیکت

0

سبد خريد شما خالي است !

خدمات شما برزورسانی
مبلغ کل
0 ﷼
0

ليست علاقه مندي هاي شما خالي است!

تنظیمات قالب

         
 

دستگاه تقطير جزء به جزء

تبخير دو مرحله اي

قیمت
4,000,000 ﷼
4,000,000 ﷼
توضیح کوتاه
توضیحات

نام دستگاه: تقطير جزء به جزء

نام انگليسي: Multi Functions Distillation

شركت سازنده: PIGNAT

مدل دستگاه: DVI/600

كشور سازنده: فرانسه

 

مشخصات فني:

برای تصفیه و جداسازی اجزای سازنده یک محلول، روش‌های متنوعی بکار گرفته می ­شود که می­توان تقطیر را یکی از مهم‌ترین و متداول­ترین آن ها دانست. تقطیر یک نوع فرایند خالص­ سازی ترکیبات است که اساس کار آن، بر اختلاف نقطه جوش اجزاء تشکیل دهنده ترکیب است. به عبارت ساده­ تر، عملیات تقطیر شامل گرم کردن مخلوط در دمای مشخص، جمع آوری بخار داغ و متراکم کردن اجزای جداسازی شده می‌باشد.در این فرآیند، جزء فرار از اجزاء با فراریت کم یا غیرفرار تخلیص داده می­ شود.جداسازی توسط زنجیره­ای از فرآیندهای تبخیر و میعان انجام می‌شود.

 

قابليت هاي دستگاه: 

- اندازه گيري دما (دمای kettle، دمای پایین برج، دمای بالای برج، دای سینی وسط برج، دمای سر برج یا دمای صفحه حساس، دمای پیش گرمایش، دمای آب ورودی به کندانسور، دمای آب خروجی از کندانسور، دماسنج روی شیر تخلیه به هوا و ....)

- اندازه گيري دبي

- نشانگرهاي سطح مايع

- انتقال دهنده هاي فشار (فشار جزئی در برج پر شده ، فشار جزئی در برج سینی دار)

 

نام دستگاه: تبخير دو مرحله اي

نام انگليسي: Two Stage Evaporation Pilot Plant

شركت سازنده: ElettronicaVeneta 

مدل دستگاه: EDEA/EV

كشور سازنده: ايتاليا

 

مشخصات فني:

عملیات تبخیر، جداسازی حلال یک محلول توسط تبخیر آن و نهایتا تغلیظ محلول اولیه می­ باشد. در تبخیر، بخشی از حلال، بخار می­ شود و یک محلول غلیظ تولید می­ شود. . در تبخیر کننده دو مرحله­ ای، بخار آب تولید شده با بخار ورودی به سیستم، ترکیب می ­شود و در مرحله دوم مورد استفاده قرار می­گیرد. در این مرحله بخار آب تولید شده به وسیله واحد جرم بخار ورودی به سیستم تقریبا دو برابر است. . وقتی از یک تبخیرکننده استفاده شود، بخار حاصل از مرحله اول به جای دور ریخته شدن وارد یک تبخیرکننده دیگر می ­شود و در آنجا صرف تبخیر محلول می­ شود. 

 

قابليت هاي دستگاه:

- جداسازي محلول حاوي يك ماده حل شده غيرفرار و يك حلال فرار